ΝΕΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Τα χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία μας κάνουν πάντα να ανυπομονούμε για τις γιορτές! Φέτος έχουμε να σας προτείνουμε τέσσερα υπέροχα βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο τα οποία διαβάζουμε ανελλιπώς και για το λόγο αυτό τα ξεχωρίσαμε. Το καλύτερο είναι πως όπως θα δείτε καλύπτουν μεγάλη γκάμα ηλικιών…!

Πάμε να δούμε το κάθε βιβλίο ξεχωριστά:

Πού είναι ο Αι-Βασίλης; αναρωτιέται το ποντικάκι που τριγυρνά, παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέσα στο σπίτι και ψάχνει να τον βρεί;

Το πόσο έχουμε απολαύσει αυτό το βιβλίο δε νομίζω πως μπορώ να σας το περιγράψω. Η Έλλη(16 μηνών) περνάει αρκετή ώρα, αρκετές φορές μέσα στη μέρα, ανοίγοντας τα παραθυράκια και ανακαλύπτοντας με ενθουσιασμό τα ζωάκια που είναι κρυμμένα στις πάνω από 40 κρυφές εικόνες.

Ηλικίες: από 1 έτους.

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, μην έρθεις φέτος! Έτσι ξεκινάει το γράμμα της η Ερμιόνη και ο λόγος που του το ζητά είναι απλός. Ανακάλυψε στο πατάρι του σπιτιού της μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχε η στολή του. Γι’αυτό φέτος η Ερμιόνη αποφάσισε να πάει εκείνη σε αυτόν, να τον γνωρίσει και να περάσει μαζί του περισσότερο χρόνο. Έτσι, καθώς βυθίζεται στα όνειρα της, ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι που θα την οδηγήσει στο σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Τα Αγιοβασιλέματα είναι ένα βιβλίο αστείο, γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα που σε κάνεις να νιώσεις και πάλι παιδί! Απολαυστικό τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους αναγνώστες.

Ηλικίες: απο 7 ετών

Το Μικρότερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο , είναι από αυτά τα χριστουγεννιάτικα βιβλία που θα μας θυμίζουν πως στα Χριστούγεννα όπως και στη ζωή, τα πράγματα που αξίζουν δεν μετριούνται με βάση το μέγεθος ή την ποσότητά τους. Τα απλά και τα καθημερινά γίνονται τα καλύτερα δώρα που έχουμε ποτέ λάβει…όσο μικρά και είναι αυτά! 

Υ.Γ: Μια αγκαλιά στο τέλος της ανάγνωσης…επιβάλλεται 😉

Ηλικίες: από 3 ετών

Ποτέ δεν είναι αργά να μετρήσουμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Ιδιαίτερα με ένα βιβλίο σαν το 25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα  το οποίο γίνεται το ιδανικό ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα μικρότερα παιδάκια! Η γλυκιά ιστορία με τα 25 παραθυράκια είμαι σίγουρη πως θα βάλουν και εσάς, όπως εμάς στο γιορτινό και μαγικό κλίμα των χριστουγεννιάτικών προετοιμασιών!Ηλικίες: απο 2 ετών

Καλές γιορτές σε όλους!

~Α&Μ