Καλώς ήλθατε στο Mammyfesto!

Είμαστε η Αγγελική και η Μαρία, ξαδέρφες και τυχερές, γιατί, παρόλο που στο μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας μένουμε μακριά η μια από την άλλη, ταιριάζουμε τόσο πολύ. Είναι τύχη να έχεις τόσο αγαπημένους συγγενείς, έτσι δεν είναι;

Τύχη είναι επίσης να γεννήσεις με 9 μόλις μέρες διαφορά! Στα τέλη Νοεμβρίου του 2016 γίναμε και οι δυο μαμάδες. Η Αγγελική της Αλκμήνης και η Μαρία του Ιάσονα. 
~Λίγα χρόνια αργότερα η Αλκμήνη απέκτησε μια αδελφούλα~

Ήδη από την εγκυμοσύνη είχαμε πολύ συχνή επικοινωνία, αλλά και αφού πήραμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας δεν σταματήσαμε να μοιραζόμαστε αγωνίες, απορίες, αστείες καταστάσεις και φυσικά ατελείωτες φωτογραφίες.

Κάπως έτσι προέκυψε και η ιδέα για αυτό το blog.

Ήδη είχαμε την εμπειρία του blogging - δες το CooKika

Μέσα από το Mammyfesto θελήσαμε να μοιραστούμε την καθημερινότητα μιας νέας μαμάς, που μαζί με τον άνθρωπο που μόλις έφερε στον κόσμο ξεκινά και για εκείνη μια νέα ζωή.

Στις σελίδες μας θα βρείτε ό,τι δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε, είτε αυτό είναι παιχνίδι, βιβλίο, βόλτα ή συνταγή. Ψάχνουμε και τεστάρουμε και είμαστε ανοιχτές σε ιδέες και ελπίζουμε να βρείτε εδώ προτάσεις που θα κάνουν τα παιδιά σας και εσάς πιο χαρούμενους!


Το περιεχόμενο αυτού το blog, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των φωτογραφιών προστατεύεται από copyright και είναι πνευματική ιδιοκτησία μας. 
Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τα κείμενα ή τις φωτογραφίες μας χωρίς έγκρισή, ζητήστε την άδειά μας.
Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε στο mammyfesto@gmail.com .

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!