Βιβλιο και δραστηριοτητα: Το Πρασινο Υποβρυχιο

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2022

Ξέρετε πόσο αγαπάμε στο Mammyfesto τόσο τα βιβλία όσο και τις κατασκευές…Όταν λοιπόν μια κατασκευή προκύπτει από ένα αγαπημένο βιβλίο αυτό είναι το καλύτερο μας!
Το νέο βιβλίο του Paul McCartney “Το πράσινο υποβρύχιο” μας ενθουσίασε ήδη από το άκουσμα του και αυτό γιατί ήμασταν φαν της Μαγικής του Πυξίδας..


Όταν κυκλοφόρησε λοιπόν το Πράσινο υποβρύχιο δεν γινόταν παρά να αποκτήσουμε.

Όπως και το πρώτο βιβλίο του Paul McCartney , έτσι και αυτό είναι μια διασκεδαστική ιστορία γεμάτη περιπέτειες και δράση, που συνοδεύεται από την υπέροχη και μεστή εικονογράφηση της Kathrin Dust.Το πράσινο υποβρύχιο μας βάζει και πάλι στον συναρπαστικό κόσμου του Αρχηγού - παππού που μαζί με τους Μάγκες (τα εγγόνια του) ζούνε με πολλή μαγεία και φαντασία τις πιο αξιοζήλευτες περιπέτειες!Αυτή τους η τελευταία περιπέτεια με το πράσινο υποβρύχιο αποτέλεσε και την έμπνευση για την κατασκευή μας. Φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά τρία διαφορετικά υποβρύχια και σε ένα χαρτονένιο κουτί κολλήσαμε φύκια, κοράλια και ψάρια φτιάχνοντας ένα βυθό. Στη συνέχεια κολλήσαμε τα υποβρύχια σε ξυλάκια χειροτεχνίας και αφού κάναμε μια επιμήκη εγκοπή στο πάνω μέρος του κουτιού “βυθίζαμε” τα υποβρύχια στο βυθό μας
Τόσο εύκολο! 


Αυτές τις μέρες στον λογαριασμό μας στο instagram θα τρέξει διαγωνισμός για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου! Stay tuned!


You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!