ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

by - Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2021


Το έλατο των Χριστουγέννων είναι το νέο χριστουγεννιάτικο βιβλίο από την Τζούλια Ντόναλντσον που κυκλοφόρησε από τις  εκδόσεις Ίκαρος.


 Η Julia Donaldson είναι από αυτές τις συγγραφείς που όταν δεις κάποιο βιβλίο της ξέρεις ότι σε αυτό θα κρύβεται μία υπέροχη ιστορία.

Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό με το έλατο των Χριστουγέννων, ένα βιβλίο το οποίο τιμά μία ιδιαίτερη παράδοση μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Νορβηγίας κατά την οποία κάθε χρόνο πριν τα Χριστούγεννα οι Νορβηγοί στέλνουν στους Βρετανούς ένα έλατο για να στολίσει την πλατεία Τραφάλγκαρ.


Το έλατο διαλέγεται ανάμεσα σε χιλιάδες από τους νορβηγούς δασοπόνους, φροντίζεται με περίσσια προσοχή και παίρνει όλη την αγάπη που θα μπορούσε έτσι ώστε να μεγαλώσει σαν βασίλισσα του δάσους.


Από την άλλη, στη Μεγάλη Βρετανία,  υποδέχονται τη βασίλισσα του δάσους με μία ιδιαίτερη τελετή καλωσορίσματος αφιερώνοντας προς τιμήν της ένα ποίημα ειδικά γραμμένο  αυτήν.


Το βιβλίο αυτό είναι αυτό ακριβώς το ποίημα το οποίο έγραψε της Julia Donaldson για τη βασίλισσα του δάσους το 2020!
 

Είμαι σίγουρη πώς αυτό το βιβλίο είναι από αυτά που θα θέλετε να διαβάσετε στα μικρά σας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μία υπέροχη ιστορία για την αγάπη, την ομορφιά της φύσης, την αλληλεγγύη και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που θα απολαμβάνετε να διαβάζετε ξανά και ξανά...

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
Ηλικίες: 3+

You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!