ΕΝΑΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΠΛΟΙΟ

by - Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2021

Το νέο βιβλίο από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα που μας ενθουσίασε είναι το Ένας  Καναπές στο Διάστημα.


Πάει καιρός που έχουμε "κολλήσει" με ό,τι έχει να κάνει με το Διάστημα και έτσι το βιβλίο αυτό ήρθε να κάνει τη φαντασία του μικρού μου επίδοξου αστροναύτη να καλπάζει! Άλλωστε, η ίδια η ιστορία αφορά την ασυγκράτητη φαντασία των διδύμων Άνθιμου και Περικλή οι οποίοι κάνοντας διαστημόπλοιο τον καναπέ τους, φέρνουν βόλτες στο ηλιακό μας σύστημα!


Μέσα από τις περιπέτειες του διδυμόπλοιου μαθαίνουμε τόσα και τόσα πράγματα: από το ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Γιούρι Γκαγκάριν όταν απογειώθηκε για το Διάστημα το 1961, ως το πως μυρίζει το Διάστημα και τι είναι η διαστημική σκόνη!

Σας μιλάω ειλικρινά πως αυτό είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά βιβλία που έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής. Και αυτό γιατί ο Καναπές είναι ένα βιβλίο που όχι απλά  διαβάζεται αλλά παίζεται κιόλας!

Ένα ακόμα στοιχείο που μου άρεσε ιδιαίτερα, είναι το κείμενο που είναι γραμμένο σε πανέξυπνα στιχάκια, κάνοντας έτσι τις πληροφορίες και τις γνώσεις που περιέχει, πάρα πολύ εύληπτες για τα μικρά παιδιά.

Με λίγα λόγια, το βιβλίο Ένας Καναπές στο Διάστημα ανήκει σίγουρα στα βιβλία αυτά που πρέπει να αναζητήσετε... Ιδιαίτερα αν έχετε παιδάκια που τους αρέσει ο,τιδήποτε αφορά τη διαστημική μας γειτονιά, σας προκαλώ να το αναζητήσετε!

*Τρέχει διαγωνισμός στον λογαριασμό μας Instagram για ένα αντίτυπο του βιβλίου!


Ένας Καναπές στο Διάστημα - Το διδυμόπλοιο.

Σελίδες 40

Εξώφυλλο σκληρόδετο 

Ηλικίες: 5+

You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!