ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

by - Δευτέρα, Απριλίου 05, 2021

Σήμερα έχουμε να σας παρουσιάσουμε πολλά και όμορφα βιβλία που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 


Μια όμορφη ιστορία, με μια εικονογράφηση γεμάτη χρώμα, πασπαλισμένη με μπόλικη δόση παιδικής φαντασίας, έρχεται να μιλήσει στους μικρούς αναγνώστες για τα έμφυλα στερεότυπα.
Παγιωμένες αντιλήψεις για τα δύο φύλα που καθορίζουν πολλές φορές τις ζωές μας με τον πιο άχαρο τρόπο.Έτσι λοιπόν ο Εντ με την επιμονή της αδερφής του της Μέιζι, καλείται να έρθει αντιμέτωπος με την ωμή πραγματικότητα: ότι οι τρομεροί δεινόσαυροι των παιχνιδιών του, μπορούν να είναι ατρόμητοι και γένους θηλυκού!

Μια νέα κυκλοφορία με βαθιά νοήματα που δίνουν αφορμές για πολλές συζητήσεις με τα μικρά μας!

>Το ξεφυλλιζουμε μαζί! 
Ηλικίες:3+
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: σκληροδετοΈνα σωρό πραγματα

Δυο καρακάξες έφτιαξαν τη φωλιά τους και άρχισαν τις ετοιμασίες για την έλευση των μωρών τους. 
Μήπως όμως οι πραγματικές ανάγκες των νεοσσών είναι πολύ λιγότερες από αυτό που πιστεύουν οι γονείς τους; 
Πόση σημασία έχουν τελικά τα υλικά αγαθά; 
Η Έμιλι Γκράβετ επιστρέφει μετά το αγαπημένο μας Λαμπίκο με μια νέα ιστορία με πρωταγωνιστές τα ζώα του δάσους. Μια διασκεδαστική ιστορία γραμμένη σε ρίμα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες. 

Ηλικίες:3+
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρόδετο
 

>Το ξεφυλλιζουμε μαζί! 
Εικονοιστορίες 


Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα βιβλία δραστηριοτήτων αποτελούν μια καλή συντροφιά στα παιδιά που είναι κλεισμένα στο σπίτι. 
Οι Εικονοιστορίες είναι ένα πρωτότυπο βιβλίο με 20 δραστηριότητες παιδιά προσχολικής ηλικίας. 
Ιστορίες βασισμένες σε κλασσικά παραμύθια και τις εποχές του χρόνου βοηθούν τα παιδιά να κατακτήσουν την γραφή και την ανάγνωση με βιωματικό τρόπο.

Ηλικίες:4+
Σελίδες: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό


Ένα άκρως χιουμοριστικό βιβλίο, βασισμένο στην κλασσικό ιστορία του κακού λύκου με τα τρία γουρουνάκια, δωσμένο από την οπτική γωνία του λύκου.
Ο μπαμπάς λύκος πρέπει να προσέχει τα 14 λυκάκια του, πρέπει όμως και να δουλέψει. Έτσι παίρνει τα λυκάκια του μαζί και πάνε να κυνηγήσουν τα γουρουνάκια. Εκεί ξεκινούν διάφορα ευτράπελα με την μικρή Λυκώ να "κλέβει την παράσταση"
 
Ηλικίες:3+
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρόδετο


>Το ξεφυλλιζουμε μαζί! ~Μ & ~Α

You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!