ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ: ΔΡ. ΝΤΟΥΛΙΤΛ & Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ

by - Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

Τα "Μικρά Μεγάλα Κλασικά" είναι μία σειρά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος που θέλουμε εδώ και καιρό να σας παρουσιάσουμε και βρήκαμε την ευκαιρία με την κυκλοφορία του 5ου και 6ου τίτλου της , τον Δρ. Ντούλιτλ και την Μαύρη Καλλονή!


Τα διασκευασμένα από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου κλασικά λογοτεχνήματα αποδίδονται με τον πιο άμεσο και έξυπνο λόγο για τα παιδιά από 4+ και οι εικόνες της Ίριδας Σαμαρτζή είναι απλά μαγευτικές. Και τα δύο βιβλία που σας δείχνουμε, έχουν ένα κοινό και αυτό είναι η αγάπη για τα ζώα που διακατέχει αμφότερες τις ιστορίες.  

Πάμε όμως να τις δούμε την κάθε μία ξεχωριστά;

Δρ. Ντούλιτλ

Ο Δρ. Τζον Ντούλιλτ είναι ένας γιατρός ανθρώπων που όμως αγαπά τόσο τα ζώα που το μικρό σπίτι του στο Πάντλμπι έχει μετατραπεί σε ένα αληθινό ζωοτροφείο! Μάλιστα, η αγάπη του για αυτά είναι τέτοια που αποφασίζει με την προτροπή και βοήθεια της παπαγαλίνας του Πολυνησίας, να μάθει τη γλώσσα των ζώων για να μπορέσει να γίνει ο καλύτερος γιατρός για αυτά. Και πράγματι τα κατάφερε...! 

Κάθε φορά που διαβάζουμε την ιστορία του φιλομαθή δρ. Ντούλιτλ, ταξιδεύουμε σε τόπους εξωτικούς, άσε που έχουμε μάθει και κανά δύο παπαγαλίσιες φράσεις! Για όλα αυτά λοιπόν, την έχουμε αγαπήσει πολύ και την έχουμε κατατάξει στα αγαπημένα μας αναγνώσματα!


Η Μαύρη Καλλονή

Η Μαύρη Καλλονή είναι η ιστορία ενός αλόγου που μας αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο τη ζωή του. Και όπως πάντα, μια όμορφη ιστορία ζωής έχει γλυκιά και πικρή γεύση και φυσικά ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο φινάλε! 
Αν το μικρό σας ενθουσιάζεται με τα άλογα, αυτά τα υπέροχα πλάσματα, τότε το βιβλίο αυτό θα γίνει πραγματικά το αγαπημένο του. Προσωπικά ως μαμά, το απόλαυσα τόσο που ανυπομονώ να διαβάσω την αυθεντική Μαύρη Καλλονή από την Άννα Σιούελ..!Με λίγα λόγια, και τα δύο βιβλία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα και με μεγάλο ενθουσιασμό για παιδάκια από 4 ετών!


Δρ. Ντούλιτλ, Η Μαύρη Καλλονή

σελ. 36
εξώφυλλο: σκληρό
Ηλικίες (βάσει εκδότη): 6+

You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!