ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

by - Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

Το καλοκαίρι σχεδόν πάντα αναζητάμε νέα βιβλία που θα μας συντροφεύουν ευχάριστα κατά τη διάρκεια του θέρους είτε κάνουμε διακοπές, είτε όχι! Έτσι φέτος ανακαλύψαμε δύο νέα υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός, τόσο φρέσκα και απολαυστικά που ήταν αδύνατον να μην τα μοιραστώ μαζί σας!


Πάμε να τα δούμε ένα-ένα; 

Tο πρώτο βιβλίο που διαβάσαμε είναι το "Η Μυρτώ και το Βουνό", είναι η ιστορία της γλυκιάς και επίμονης Μυρτώς, μιας μικρής μύγας(!) που βάζει τους πιο απροσδόκητους στόχους! Και αν όλοι της λένε που δεν μπορεί να τα καταφέρει, εκείνη επιλέγει να ακούει αυτούς που της λένε ότι μπορεί! Μια ιστορία που αγαπήσαμε, γεμάτη αισιοδοξία και μηνύματα για τη σημασία στην πίστη στον εαυτό μας. Με φανταστική εικονογράφηση επίσης!

Ηλικίες: 3+

Μην ξυπνήσεις τον Δράκο!
Αν δεν έχετε ξαναδιαβάσει ένα διαδραστικό βιβλίο, το συγκεκριμένο είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε! Το "Μην ξυπνήσεις τον Δράκο" είναι μια απολαυστική ιστορία που τοποθετεί τον μικρό αναγνώστη στο επίκεντρό της! Προσπαθώντας να νανουρίσουμε τον δράκο, ένα σωρό ευτράπελα συμβαίνουν. Στο τέλος όμως η ηρεμία επικρατεί... 
Την ιστορία αυτή, επιλέγουμε να τη διαβάσουμε λίγο πριν πάμε στο κρεβάτι. Κατευνάζει τα πνεύματα και ο ύπνος έρχεται πολύ ευκολότερα!

Ηλικίες 2+Καλές καλοκαιρινές αναγνώσεις σε όλους!


You May Also Like

1 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!