Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΗΣ ΧΕΛΕΝ ΝΤΟΧΕΡΤΙ

by - Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Αυτό το βιβλίο έπεσε στα χέρια μου σαν μάννα εξ'ουρανού. Και θα καταλάβετε πιο κάτω ακριβώς για ποιο λόγο.


Αρχικά θα πρέπει να σας ανακοινώσουμε τα μεγάλα νέα! Η Αλκμήνη σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδελφούλα. Ναι ναι, η υποφαινόμενη aka Αγγελική, διανύω ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, καθώς ήταν κάτι που το θέλαμε! Αφού πέρασαν οι πρώτοι πιο δύσκολοι μήνες, με κύριο σύμπτωμα την συνεχή κόπωση, τώρα πλέον απολαμβάνουμε την διαδικασία.Έχω στο μυαλό μου να γράψω κάποια στιγμή ένα κείμενο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, οπότε δε θα σας κουράσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Ούτως ή άλλως το θέμα αυτής της ανάρτησης είναι ένα υπέροχο βιβλίο που μιλάει για την αγάπη.Το βιβλίο της Χέλεν Ντόχερτι με εικονογράφιση της Αλι Παϊ από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ένα ποίημα για την αγάπη. Γιατί μπορεί να σου τελειώσουν αρκετά πράγματα αλλά ποτέ, μα ποτέ των ποτών δε μπορεί να σου τελειώσει η αγάπη.

Όταν σας είπα στην αρχή ότι αυτό το βιβλίο ήρθε την κατάλληλη στιγμή εννοούσα ότι πρόκειται για ένα ιδανικό βιβλίο σε περιπτώσεις όπως η δική μας, δηλαδή στην φάση προετοιμασίας για τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού.

Κι αυτό γιατί πρωταγωνιστές του βιβλίου είναι δυο κοριτσάκια, τα οποία εμείς τα βλέπουμε σαν αδελφούλες και ένα αγοράκι με τον μπαμπά του και την έγκυο μαμά του.Οι διάφορες ιστορίες των παιδιών αυτών είναι εμπνευσμένες από την καθημερινότητά τους και έτσι μπορεί ο καθένας να ταυτιστεί μαζί τους. Είναι ιστορίες αγάπης μου μας μαθαίνουν να βοηθάμε, να νοιαζόμαστε και να εμπνέουμε τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας!Έτσι εμείς προσαρμόσαμε την αφήγηση στα μέτρα μας και με κάθε ανάγνωση προσπαθούμε να δείξουμε στην Αλκμήνη ότι η αγάπη μας για εκείνη δε μπορεί να τελειώσει ποτέ, μα ποτέ των ποτών. Απλά θα πολλαπλασιαστεί και θα προσθέσουμε σε αυτή την ατελείωτη δεξαμενή και την αγάπη μας για την αδελφή της.
Συγγραφέας: Χέλεν Ντόχερτι
Εικονογράφηση: Άλι Παί

ISBN:978-618-01-2845-1

Σελίδες: 32
Ημερομηνία Έκδοσης: 24
/01/2019


Υ.Γ. Αυτή η υπέροχη ελαφίνα που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι φτιαγμένη από τα χεράκια της Μαρίας! Δεν είναι πανέμορφη;;

You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!