ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

by - Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και αν θέλουμε μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγα λεπτά για μια απλή και αποτελεσματική συνταγή για την αντιμετώπιση της φθινοπωρινής τριχόπτωσης. Το ροδόνερο είμαι σίγουρη πως πολλές το χρησιμοποιείτε για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας (αν όχι, ξεκινήστε!) αλλά λίγες έχετε σκεφτεί να το δοκιμάσετε στα μαλλιά σας. 


Και όμως...Αν κάθε πρωί, τα ψεκάζετε με λίγο ροδόνερο, θα τα νιώσετε αμέσως να ζωντανεύουν - είναι μαγικό σας λέω!


Για την εποχιακή τριχόπτωση ωστόσο, θα χρειαστούμε μια πιο ενισχυμένη σύνθεση. Η συνταγή είναι τόσο εύκολη και τα υλικά της μόνο τρία. Προμηθευτείτε τα και θα φτιάξετε στη στιγμή ένα εκπληκτικό σπρέι για την καθημερινή περιποίηση των αδύναμων μαλλιών. 
Το ροδόνερο ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και ευνοεί την ανάπτυξή του. Στο διάλειμμά μας θα χρησιμοποιήσουμε και γλυκερίνη, η οποία είναι γνωστή για την ενυδατική της δράση, γεγονός που θα μειώσει αισθητά το σπάσιμο της τρίχας. Τέλος, το αιθέριο έλαιο λεμόνι, φημίζεται για τις αντισηπτικές του ιδιότητες οι οποίες προστατεύουν και αναζωογονούν τα μαλλιά.Τονωτικό σπρέι μαλλιών με ροδόνερο

Υλικά:

  • 100ml ροδόνερο
  • 1/2 κουταλάκι φυτική γλυκερίνη (τη βρίσκεις στο φαρμακείο και είναι πάμφθηνη)
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου)
Βάζετε όλα τα υλικά σας σε ένα δοχείο σπρέι και ανακατεύετε καλά - τόσο απλό!
Χρησιμοποιείστε το καθημερινά μια φορά την ημέρα για μέγιστα αποτελέσματα. Κάθε φορά ανακινείστε το σπρέι για να ομογενοποιηθεί το διάλειμμα. 


You May Also Like

0 comments

Είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις σας!